FREMTIDSSANS

Ny verden - nye regler

Vores manual til fremtiden

Køb bogen her

LÆR AT FORUDSE DIN EGEN FREMTID OG BLIV DYGTIGERE, RIGERE OG FRIERE!

Med Fremtidssans i hånden har du en manual til - ikke bare at forudse din egen fremtid og klare dig godt - men også at vinde spillet om fremtiden

ANMELDELSER

Hvis nogle af vores futurist-idoler fra fortiden læste bogen, så ville vi håbe, at de sagde det her:

 

“Uden fremtidssans havde jeg kun lavet dumme ting”

Jeg har altid brugt min fremtidssans til at fornemme, hvad der var på trapperne. Og hallo! Se bare hvad jeg fik skabt og udrettet. Jeg er født sådan, men klart du kan lære det. Og det skal du. Denne bog er en sand tour-de-futura, som alle unge bør læse. Jeg ville ønske, jeg selv havde skrevet den.

⭐⭐⭐⭐⭐

LEONARDO DA VINCI
// Opfinder, futurist & game changer

“En manual til dem, der vil ændre verden til det bedre”

Jeg skrev håndbogen til den moderne sygepleje og brugte hele mit liv på at indføre noget så basalt som hygiejne på hospitalerne. Havde jeg haft denne bog dengang, havde det sgu været noget mindre op af bakke. For så ville mange flere have troet på, hvad jeg så, med det samme.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

FLORENCE NIGHTINGALE
// skaber af sygeplejen, futurist & game changer

“Du overlever ikke uden fremtidssans!”

Alle taler om mig som en visionær type. Men jeg levede i præcist den samme verden som alle nokkefårene, der bare ikke kunne se hvordan spillets regler ændrede sig. Vil du ha’ succes med din biks skal du lære at give den gas med både visionsevne og skaberkraft. Læs Fremtidssans eller dø!.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

STEVE JOBS
// Apple co-founder, futurist & game changer

FREMTIDSSANS ER EN GAMER MANUAL TIL AT VINDE SPILLET OM FREMTIDEN

Men .. du kan kun vinde, hvis de andre også vinder.
Det gamle spil var "tribal": dem versus os, hvor alle var pissebange for at løbe tør lige om lidt.
Det nye spil er "planetary": hyperkomplekst og hyperforbundet - og designet til at få det bedste frem i dig.

BADMONIALS

Fremtidssans er ikke en bog, der aer plejermentaliteten. Den gi’r den et ordentligt los i nos. Så vi forventer også nogle bad testimonials

“Så enkelt kan man altså ikke sige det”

Fremtidssans lokker, med sin legende og nemme tilgang, læseren til at tro på at de kan forudse fremtiden og ændre verden. At de “bare skal løse problemerne” og skabe “magiske øjeblikke”. Det er altså meget mere komplekst, så lad os nedsætte et udvalg, der kan lave en analyse først.

LEO LUMMERGØJ
// Professor i systemisk autodidaktik og strukturel polemik

“Strategi og vision er en opgave for de profesionelle”

Jeg mener, hvor er vi henne, hvis alle får fremtidssans og kan lave deres egne visioner og strategier baseret på trends, de selv spotter? Og gå direkte til opgaven uden en dyr rapport? Der er faktisk mange flere penge at tjene på at forlænge problemerne ind i fremtiden, end at løse dem.

DONNA TRUCK
// McDingDong Consulting

“Vi skal respektere fortiden!”

Eller rettere vi skal respektere min fortid. Og min historie. For jeg lavede rigtig meget arbejde engang, og nu skal vi ikke til at lave alt muligt om. De gamle spilleregler holder min tid ud, og så må vores børn og børnebørn ligge og rode med det. Alt andet er noget pjat og hysteri!

MIKKEL BOOMER
// Forenede Danske Pampere og Tyssere

VI ER ANNE SKARE NIELSEN

OG HENRIK GOOD HOVGAARD

Vi har brugt tusindvis af timer på at lave research, spotte trends, holde foredrag, og rejse rundt i verden for at hjælpe ildsjæle og ledere med at se og skabe fremtiden selv.

“Hvordan bliver man fremtidsforsker?” er et spørgsmål vi meget tit har fået. Og svaret på det har vi brugt 20 år på at formulere.

Vi har i den proces støvsuget verden for gamle hemmeligheder og nye indsigter i, hvordan man forudser fremtiden. Og opdaget det nok mest spændende: at det er nu spillets regler ændrer sig. Og derfor har verden brug for mange flere åbne, nysgerrige, konstruktive futurister.

FREMTIDSSANS ER SKREVET TIL DIG

Dig, der føler dig som et helt almindeligt menneske, der bare gerne vil gøre gode ting. Den er til dig, der ser og mærker fremtiden, men ikke kan få andre til at høre efter.

Den er til skolelederen, som vil søsætte en fantastisk vision for børn og læring, entreprenøren der skal fokusere på et nyt strategisk marked, den etablerede virksomhed som skal sætte en ny og bedre kurs, og forælderen der skal hjælpe sit barn med at vælge uddannelse og få sig noget livsduelighed.

FREMTIDSSANS ER SKREVET TIL DIG

Den er til de frivillige, de godhjertede, de rebelske og de visionære. Den er til dig, der er røvtræt af, at vi gør som vi plejer.

Dig der drømmer om "noget bedre", uden helt at vide, hvad det er.

Dig der sgufandme vil ændre verden.

Og den er især til dig, der vil lære at tænke som en fremtidsforsker og futurist: kunne spotte trends, tænke i scenarier, sortere i kaos og navigere i fremtiden. Og få andre med på din rejse ind i fremtiden.

VIL DU AKTIVERE DIN FREMTIDSSANS?

Hele vores træningsunivers er designet til hjælpe dig aktivere din fremtidssans
så du kan designe din egen fremtid
Tjek futurist.training