Verdensklasse futurist og fremtidstræner

HENRIK GOOD HOVGAARD

Foredrag, workshops og træning af dig og dine kollegaer, så I bliver en fremtidsafdeling, der selv kan spotte trends - og designe bedre visioner, strategier, idéer og få fællesskabet med.

 

Kontakt eller book Henrik

Verdensklasse futurist og fremtidstræner

HENRIK GOOD HOVGAARD

Henriks speciale er at træne dig og din organisation i at designe nye fremtider

Kontakt eller book Henrik

SKAL DU HAVE FREMTID, STRATEGI, DRIFT OG KULTUR TIL AT PEGE I SAMME RETNING?

 

Så er Henrik din go-to-guy. Henrik viser dig fremtidens trends med masser af fede cases. Han samler det i overblik og modeller og har masser af interaktive redskaber med i posen, som gør det nemt for deltagerne at se sig selv i visionerne …

... så I kan skabe fremtiden i fællesskab

HVAD SIGER DE GLADE KUNDER

Jeg er aldrig gået fra en workshop med så meget energi, og lyst til at prøve nye ting

For min skyld kunne det have varet 8 timer mere. Så vi kunne have prioriteret snakken om virkeligt at løfte fremtiden ind i hverdagen, hvor den hører hjemme.

LISA CARLSON
// Lærer og entreprenør

Henrik magtede at inddrage forsamlingen på 700 mennesker

Sjældent er det set, at så mange er blevet hele programmet ud en mandag aften. Henrik fortalte alsidigt, visuelt og humoristisk om fremtidens udfordringer for vores børns opvækst.

CARSTEN SEEGERT
// Nordfyns Kommune

Det bedste oplæg vi har haft!

Inspirerende og veludført. Det var lige præcis det, jeg gerne ville have. Og alle er enige om, at det er den bedste personalekonference i mange år – på grund af dig!

TINE ERECIUS
// 3F

VIL DU GERNE HAVE ET MEGAGODT FOREDRAG ELLER WORKSHOP?

Boost din organisations kant, kommunikation, kunder og kompetencer

Kontakt eller book Henrik

HAR DU OGSÅ BRUG FOR ET MEGA GODT FOREDRAG ELLER WORKSHOP?

Hvor I både får set jeres fremtid, hvad det er I skal være gode til, og hvordan I skaber det I drømmer om i fællesskab?

Så book Henrik (også til et uforpligtende formøde)

OM HENRIK GOOD HOVGAARD

Henrik er en af de bedste fremtids-workshop facilitatorer i verden. Han har arbejdet som futurist og kørt workshops om fremtiden siden 2005.

Han har formået at få hundredvis af virksomheder og organisationer til at se den fremtid, der er deres. Ikke bare som passive turister - men som aktive futurister.

Folk elsker ham for hans konkrete tilgang og hjælpsomme væsen - og det, at han også kan aktivere "den onde lærer", når du har brug for et los i måsen.

Henrik er ekspert i "fremtidstræning" - det næste skridt på fremtidsforskningens udviklingsstige. Med fremtidstræning sætter du din visionsevne og skaberkraft sammen. Du bliver en af der der visionære typer, der både kan forestille sig fremtiden, og få fingeren ud og gøre noget ved den.

Henrik har et unikt talent for at tage den diffuse, forvirrende og skræmmende fremtid, og gøre den til noget spændende, konkret og sjovt at arbejde med.

Fremtiden flytter sig hele tiden, og derfor opfordrer Henrik os til at droppe de kedelige rapporter og visionsløse powerpoints, og i stedet forudse de egenskaber vi får brug for - og gå i gang med at træne dem med det samme

Henrik har en baggrund som skolelærer. Han har en kandidatgrad i Digital Design fra Aarhus Universitet. Og har undervist på CAVI (Center for Advanced Visualization and Interaction) hvor han specialiserede sig i at lave hurtige 3D visualiseringer i realtid.

Han har tidligere være medlem af Kaospiloternes Advisory Board. Henriks vision for fremtiden er at skabe et globalt community for fremtidstrænere. Og sprede Universal Futurists teknikker og modeller til hele verden, så dem der før var enlige knaldskaller, kan træde i karakter som visionære futurister, der hjælper hinanden med at skabe en bedre verden - med fremtiden og hinanden i hånden. Dem der klarer sig godt i fremtiden, siger Henrik, er dem der kan kombinere visionsevne og skaberkraft.

”Min drøm er gået i opfyldelse, når jeg kan se, at den næste generation - mine døtres generation - helt naturligt former og ændrer verden til det bedre, fordi de har værktøjerne og motivationen til at gøre det - sammen.” Henrik bor i Vejle med sin kone Louise, døtrene Nanna og Frida, og deres lille frække hund, Tilde..

HENRIK HOLDER FOREDRAG OG WORKSHOPS I VERDENSKLASSE

 

DOWNLOAD FOTOS

Der er mange flere at vælge imellem - Klik og find det foto du bedst kan lide

VERDENSKLASSE FOREDRAG, WORKSHOPS OG FREMTIDSTRÆNING

KONTAKT

SKRIV

Fortæl mig lidt om din udfordring, og hvad du drømmer om
 
[email protected]

VI RINGER SAMMEN

Så vi kan få styr på det hele, og du bli'r tryg og glad
 
Mobil: 3110 0255

NYD OPLEVELSEN

Hvad der skal til for at gøre dig glad - det er alt, jeg har brug for at vide.
 
Glæd dig:-)

VORES GARANTI TIL DIG

Hvis ikke vi har glade kunder, kan vi lige så godt lukke. Hvis vi ikke lever op til dine forventninger, vil vi gøre alt for at ordne det, eller du får ingen regning.

* minus evt. transport- og rejseudgifter