520,00 kr. DKK

En konto findes allerede med denne e-mail adresse. Er det dig?

Log ind

Futuregraphic

Futuregraphic er beregnet til at lave hurtige fremtidsperspektiver, så du hurtigt kan tænke ud af boksen og ind i fremtiden.

Med en Futuregraphic skaber du overblik over fremtiden, og hvad du skal gøre ved den på 1 stykke papir. Den er et superstærkt strategisk redskab, som er perfekt til workshops og strategimøder, hvor man måske før har siddet med SWAT-analyser eller Business Model Canvas og manglet “fremtiden”.
Den er nem og intuitiv og det perfekte redskab i din strategiske redskabskasse.

Det her får du med det samme:

  • Fuld adgang til et letforståeligt video-baseret træningsspor, der skridt for skridt giver dig Fremtidssans og åbner spillebanen for dig.
  • Ved siden af henter du en arbejdsjournal på PDF, hvor du bevæger dig gennem 7 levels, som om du spillede et computerspil.

Det her siger vores glade kunder:

Jeg kan godt li’ at man kommer nogle spadestik dybere. Når man både skal diskutere frygt og tabuer, så sætter man sig selv i spil på en meget bedre måde.

Vi tænker egenskaber ind i alt vi gør nu. Det er jo klart, at der ikke skete ret meget før, fordi ingen vidste hvordan de reelt set skulle træne til det nye. Det er der sat tid af til nu.

Strategi og vision er ikke længere noget vi kan lave i 5-årsplaner. Verden ændrer sig hele tiden og vi bruger Futuregraphic til hurtigt at reagere og udvikle.

Futuregraphic er et glimrende redskab til at lave strategier. Meget no-bullshit og man er virkelig hurtigt i gang.