520,00 kr. DKK

En konto findes allerede med denne e-mail adresse. Er det dig?

Log ind

Futurist Foredragsholder

I dette spor får du alt vi ved om at sælge, afholde og skabe foredrag. Og bruge det som en guldmine i dit liv og din forretning.

Vi holder selv mellem 100 og 200 foredrag om året. Og der går ikke en uge uden, at der tikker 3-4 forespørgsler ind i indbakken.
Vi har lært os selv at holde foredrag i verdensklasse! Og tro os - det har været på den hårde måde. Vi kan vitterligt ikke se, hvorfor du ikke skal drage fordel af det.

Det her får du med det samme:

  • Fuld adgang til et letforståeligt video-baseret træningsspor, der tager dig igennem hele processen i at være foredragsholder.
  • Ved siden af henter du en arbejdsjournal på PDF, hvor du kan lukke alle hullerne - og det er relevant uanset om du er ny eller garvet.

Det her siger vores glade kunder:

Jeg ledte efter et sted, hvor jeg kunne få 1:1 og fysisk træning til at holde foredrag, men blev anbefalet at følge foredragssporet, fordi det var meget billigere. Og jeg er så positivt overrasket over, hvor godt det er.

Jeg har holdt foredrag i 15 år og troede egentlig ikke jeg kunne lære noget af et online forløb, men det har været lige som at finde de manglende brikker til mit gamle puslespil - og en hel masse brikker til mit nye.

Okay! Jeg blev booket dagen efter, at jeg opdaterede min LinkedIn profil med de greb jeg har lært. Vildt!

Jeg tjente så lige prisen på dette kursus ind igen gange 10 på 1 uge. Det her er jo et overflødighedshorn af guldkorn. Tak!