Gratis

En konto findes allerede med denne e-mail adresse. Er det dig?

Log ind
Zpuj5lwotjedqrtw1rt1 offer futurist free universal futurist

Futurist Free

Bered dig på at aktivere din fremtidssans!

Du får med det samme:

  • Adgang til "Fremtidssans-sporet": Videotræning, hvor du i eget tempo kan vække din fremtidssans.
  • Arbejds-journalen til Fremtidssans, så du har en guide med opgaver ved hånden.
  • En invitation til at komme med i vores Futurist Community.

Når du aktiverer dit medlemskab af Futurist Free, giver du os tilladelse til at sende mails til dig - Vi lover intet slimet salg, og at vi passer godt på dine data og overholder GDPR og alt det der!

De mails vi sender ud handler om fremtiden, og hvordan DU kan blive en af der der visionære typer, der kan lede sig selv og andre ind i det ukendte. 

Med jævne mellemrum sender vi nogle nice produkter, du kan købe og tilbud om at opgradere dit medlemskab. 

Tag hvad du kan bruge - Du er velkommen til at være Free Futurist forever - vi er bare glade for, at du er her! 

Hvad siger de andre:

Er vild med Anne og Henriks konkrete måde at tænke fremtid og forretningsudvikling. Deres fede univers af tabutrolde og party-øer, gør det nemt, at få styr på tanker og overvejelser, så de bliver konkrete og lette at handle på. Og så bliver man fyldt med ideer, når de ruller sig ud og konceptudvikler på kursisternes virksomheder.

Dorthe Møller

Jeg har deltaget i Anne og Henriks fantastiske online forløb hvor du lærer fremtidssans, en måde at navigerer på i fremtiden, du bliver en futurist. Jeg er blevet rykket lysår frem i min udvikling af mig selv og min forretning. Fem stjerner herfra.

Rene Hjetting

Anne og Henrik er super skarpe på fremtiden og forretningsudvikling. Det er en helt unik og fantastisk kombination for alle som vil gøre en forskel i verden og drive en virksomhed samtidig.

Charlotte Bang

Jeg skrive under på at det her virker. Jeg har tidligere været med i flere netværksgrupper, både i faglige og i ledelsessammenhæng - bevares de har været fine nok. Men har du først prøvet Universal Futurist, så går du aldrig, som i ALDRIG tilbage til det vi i dag normalt forbinder med netværksgrupper. Det her er personlig udvikling, som styrker dig og din biks.

Ka Tin

Anne og Henrik (fremtidsforskere med begge ben solidt plantet i virkeligheden) har formået at skrive en bog og lave et forløb for mennesker der ønsker at træne deres fremtidssans. Når man har fået smag for Anne og Henrik, så vil man bare have mere fremtidssans. Så vil du gå fra mere til bedre og opleve magic moments skal du tage med ind i Anne og Henriks univers og lær at spotte fremtiden. Jeg lover dig du bliver inspireret.

Helle Svensson

At få vækket fremtidssansen er det bedste, der er sket for mig i år.

Gitte Madelaire