520,00 kr. DKK

Brand Design

Find din kamp og det, du brænder for at bruge dit liv på med Brand Design.

Med Brand Design lærer du at aktivere alt det gode, du har at byde på i en sammenhængende historie - sat op, så det er klar til at ryge på dit website.
Trin for trin får du alle de dele på plads, der skal til, for at du kan kommunikere dit brand med samme gennemslagkraft som en episk fortælling.
Invitér dine “drømmegæster!” ind i et univers, hvor de kan se og mærke dit budskab.

Det her får du med det samme:

  • Fuld adgang til et letforståeligt video-baseret træningsspor, der tager dig med på det eventyr dit brand skal kunne fortælle.
  • Ved siden af henter du en arbejdsjournal på PDF, hvor du hakker af i opgaverne og nemt sætter dit indhold op i enkle templates

Det her siger vores glade kunder:

Bedste investering jeg har, når det kommer til online kurser. Det burde være grundkursus hos alle, der underviser i strategi og digitalisering.

Der er vildt mange ting, der er faldet på plads for os. Vi har brugt det som strategisk udvikling i vores virksomhed, og det er fedt, at deltagerne kan huske hvad vi har diskuteret fra gang til gang.

Det er genialt, at jeg kan bygge website undervejs. Det har sparet mig for tusindvis af kroner allerede. Og jeg er helt enig i at man skal se sin hjemmeside, som et træningssite, som konstant skal opdateres og udbygges.

Sjældent har jeg grint så meget på et online kursus. Hold nu op, hvor er det underholdende.