Video kursus

Brand design

650 inkl moms


Med Brand Design lærer du at aktivere alt det gode, du har at byde på i en sammenhængende historie - sat op, så det er klar til at ryge på dit website.

Trin for trin får du alle de dele på plads, der skal til, for at du kan kommunikere dit brand med samme gennemslagkraft som en episk fortælling.

Invitér dine “drømmegæster!” ind i et univers, hvor de kan se og mærke dit budskab.

Find din kamp og det, du brænder for at bruge dit liv på med Brand Design.

Køb den nu

Se Galleri
Det her siger vores glade kunder:

Sjældent har jeg grint så meget på et online kursus. Hold nu op, hvor er det underholdende.
⭐⭐⭐⭐⭐
 
Det er genialt, at jeg kan bygge website undervejs. Det har sparet mig for tusindvis af kroner allerede. Og jeg er helt enig i at man skal se sin hjemmeside, som et træningssite, som konstant skal opdateres og udbygges.
⭐⭐⭐⭐⭐
 
Der er vildt mange ting, der er faldet på plads for os. Vi har brugt det som strategisk udvikling i vores virksomhed, og det er fedt, at deltagerne kan huske hvad vi har diskuteret fra gang til gang.
⭐⭐⭐⭐⭐
 
Bedste investering jeg har, når det kommer til online kurser. Det burde være grundkursus hos alle, der underviser i strategi og digitalisering.
⭐⭐⭐⭐⭐
 

Sneak peak

Tjek før du køber

BRAND DESIGN er nok det spor, hvor vi selv har grint mest. Det er her, det vi skaber møder omverden - og når vi rammer ved siden af, er det faktisk helt vildt sjovt. Se med her. Og start så din episke rejse sammen med os!

 

Du vil også kunne lide