Video kursus

Fremtids-workshop

650 inkl moms


Det er meget nemmere at lave workshops end holde foredrag. Og langt mere lukrativt.

Hvorfor? Ja, det finder du ud af i dette spor, hvor workshop-verdensmester Henrik lærer dig alt det, du skal kunne for at designe, sælge, gennemføre og lykkes med fremtids-workshops.

Anne hjælper også til - men hendes fokus er at få folk til selv at arbejde og tage ansvar, fordi hun ikke gider lange snikkesnakke-processer. Resultatet er en magisk kombi, som du kan sætte i værk med det samme.

Køb den nu

Se Galleri
Det her siger vores glade kunder:

Workshop-opskrifterne er gledet let og elegant ind i min egen redskabskasse.
⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har altid synes det var svært at sætte folk i gang med opgaver. Der var altid nogen, der var kontrære eller tjekkede mentalt ud. Det er så fedt at kunne få alle med.
⭐⭐⭐⭐⭐

Havde sgu fået lidt angst over at skulle køre workshops, for hjemme hos os er der de sædvanlige tågehorn, der altid skal fylde det hele. Men nu er det slut, for jeg ved præcist hvad jeg skal gøre for at aktivere dem.
⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg er bare vild med at lave fremtidsscenarier. Den indsigt jeg får fra deltagerne, er det jeg bruger til at designe den næste workshop med. Jeg er blevet mere mere strategisk - og har kunne sætte min pris op med ca 50%.
⭐⭐⭐⭐⭐


Sneak peak

Tjek før du køber

WORKSHOP er en egenskab, du kan bruge hele livet igennem og i alle verdens lande. Vi har selv haft de fedeste oplevelser, og her kan du se, hvordan du kommer i gang.

 

Du vil også kunne lide