Video kursus

Futuregraphic

650 inkl moms


Futuregraphic er beregnet til at lave hurtige fremtidsperspektiver, så du hurtigt kan tænke ud af boksen og ind i fremtiden.

Med en Futuregraphic skaber du overblik over fremtiden, og hvad du skal gøre ved den på 1 stykke papir. Den er et superstærkt strategisk redskab, som er perfekt til workshops og strategimøder, hvor man måske før har siddet med SWAT-analyser eller Business Model Canvas og manglet “fremtiden”.

Den er nem og intuitiv og det perfekte redskab i din strategiske redskabskasse.

Køb den nu

Se Galleri
Det her siger vores glade kunder:

Futuregraphic er et glimrende redskab til at lave strategier. Meget no-bullshit og man er virkelig hurtigt i gang.
⭐⭐⭐⭐⭐
 
Strategi og vision er ikke længere noget vi kan lave i 5-årsplaner. Verden ændrer sig hele tiden og vi bruger Futuregraphic til hurtigt at reagere og udvikle.
⭐⭐⭐⭐⭐
 
Vi tænker egenskaber ind i alt vi gør nu. Det er jo klart, at der ikke skete ret meget før, fordi ingen vidste hvordan de reelt set skulle træne til det nye. Det er der sat tid af til nu.
⭐⭐⭐⭐⭐
 
Jeg kan godt li’ at man kommer nogle spadestik dybere. Når man både skal diskutere frygt og tabuer, så sætter man sig selv i spil på en meget bedre måde.
⭐⭐⭐⭐⭐
 

Sneak peak

Tjek før du køber

FUTUREGRAPHIC kan du lære på ultrakort tid - men øvelse gør mester. Se her hvordan du sætter modellen i spil, og lær så en egenskab, der aldrig går af mode: at kunne køre fremtids- workshops.

 

Du vil også kunne lide