Video kursus

FUTURIST FOREDRAG

650 inkl moms


Vi holder selv mellem 100 og 200 foredrag om året. Og der går ikke en uge uden, at der tikker 3-4 forespørgsler ind i indbakken.

Vi har lært os selv at holde foredrag i verdensklasse! Og tro os - det har været på den hårde måde. Vi kan vitterligt ikke se, hvorfor du ikke skal drage fordel af det.

I dette spor får du alt vi ved om at sælge, afholde og skabe foredrag. Og bruge det som en guldmine i dit liv og din forretning. 

Køb den nu

Se Galleri
Det her siger vores glade kunder:

Jeg tjente så lige prisen på dette kursus ind igen gange 10 på 1 uge. Det her er jo et overflødighedshorn af guldkorn.Tak
⭐⭐⭐⭐⭐
 
Okay! Jeg blev booket dagen efter, at jeg opdaterede min LinkedIn profil med de greb jeg har lært. Vildt!
⭐⭐⭐⭐⭐
 
Jeg har holdt foredrag i 15 år og troede egentlig ikke jeg kunne lære noget af et online forløb, men det har været lige som at finde de manglende brikker til mit gamle puslespil - og en hel masse brikker til mit nye.
⭐⭐⭐⭐⭐
 
Jeg er gået fra irriteret og sur over forvirret til passioneret. Uden fremtidssans var jeg fortsat ind i fremtiden og bare blevet endnu mere træls at være sammen med. 
⭐⭐⭐⭐⭐
 
Jeg ledte efter et sted, hvor jeg kunne få 1:1 og fysisk træning til at holde foredrag, men blev anbefalet at følge foredragssporet, fordi det var meget billigere. Og jeg er så positivt overrasket over, hvor godt det er.
⭐⭐⭐⭐⭐

Sneak peak

Tjek før du køber

FOREDRAGSSPORET er - hvis vi selv skal sige det - mega-fantastisk! Se her hvorfor. Og tag så dit første skridt til at blive en bad-ass foredragsholder med f remtiden som din bedste ven.

 

Du vil også kunne lide