Video kursus

Futurist forfatter

650 inkl moms


Du har et budskab, og der er kun 2 veje: brænde inde eller brænde igennem.

Vi er her for at hjælpe dig med “at udkomme”, og blive skarp på at levere noget andre gider læse, købe og dele.

Mens du skriver skal du skabe dit marked. Du skal bygge din læserskare, så de hjælper dig på rejsen, og du skal skabe strømme af indtægter i stedet for at håbe på én pay off.

Ligesom at bestige et bjerg må din succes ikke være at nå toppen - den skal være at elske bjergbestigning! Så du kan gøre det igen og igen.

Køb den nu

Se Galleri
Det her siger vores glade kunder:

Jeg har aldrig haft et skrivedesign. Jeg har bare åbnet word, og det betød at alting med tiden sejlede. Nu har jeg fået en hel anden struktur og et overblik, der gør at jeg meget hurtigere kommer til sagens kerne.
⭐⭐⭐⭐⭐
 
Den del med at teste sine ideer af på SoMe, så man kan se om de har gang på jord .. hold nu k*** hvor er det vigtigt!
⭐⭐⭐⭐⭐
 
Jeg har drømt om at udgive en bog i mange, mange år, men de klassiske forlag ville ikke tage mig ind, fordi jeg ikke er “kendt”. Simpelthen så fedt at opleve, at det overhovedet ikke er en begrænsning.
⭐⭐⭐⭐⭐
 
Jeg er især vild med opgaverne, hvor man skal visualisere slutproduktet. Det bruger jeg rigtig meget, når skriveriet bliver hårdt.
⭐⭐⭐⭐⭐
 

Sneak peak

Tjek før du køber

FUTURISTFORFATTER kan du med fordel sætte lang tid af til. Måske endda et år. For det er en proces, du skal huske at nyde. Så frem med notesbogen, og se her hvad du skal igennem sammen med os.

 

Du vil også kunne lide